•  

Privacyverklaring Senszi schoonheidssalon & medisch pedicure 

Senszi respecteert uw privacy en zal er alles aan doen om vertrouwelijk om te gaan met de informatie die u bij ons aanlevert. Bij de verwerking van persoonsgegevens nemen wij de geldende wet- en regelgeving op het gebied van privacy in acht. In deze privacy verklaring informeren wij u over de wijze waarop wij met uw gegevens omgaan. We raden u aan dit Privacy Statement aandachtig door te nemen. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met info@senszi.nl

Privacyverklaring

Senszi salon voor huidverbetering & medisch pedicure, gevestigd aan Burg.Hoogenboomstraat 3A, 2675 TD Honselersdijk, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in de privacyverklaring

Contactgegevens

Mevrouw M. Prins is de functionaris gegevensbescherming van Senszi salon voor huidverbetering & medisch pedicure, zij is te bereiken op 06-13566335

 

Wie is Senszi salon voor huidverbetering & medisch pedicure

Senszi is een Besloten Vennootschap gevestigd aan de Burg.Hoogenboomstraat 3A, 2567 TD te Honselersdijk. Ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 27318623. / Telefoonnummer: 06 135 66 335 Email: info@senszi.nl / Website: info@senszi.nl

 

Waarom Senszi  persoonsgegevens nodig heeft?

Wij verwerken uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. De door u verstrekte persoons- en medische gegevens gebruiken wij  in het kader van het uitvoeren van een met u overeengekomen behandelplan. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Hieronder vind u een overzicht van de doeleinden waarvoor Senszi persoonsgegevens over u verwerkt. Daarbij is telkens aangegeven welke gegevens Senszi voor dat specifieke doel gebruikt, wat de juridische grondslag is om die gegevens te mogen verwerken en hoe lang de gegevens door Senszi worden bewaard. Om het overzichtelijk te houden, hebben we alles gegroepeerd naar type gegevensstroom.


Dienstverlening, klantenbeheer en financiële administratie

Doeleinde: Verlenen van de dienst zelf

  • Gegevens: NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer, Geboortedatum, Gegevens die nodig zijn om de dienst te leveren, Gegevens die tijdens de dienst gegenereerd worden.
  • Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst
  • Bewaartermijn: 15 jaar volgens wet WBGO

Doeleinde: Afspraak maken (online en-/of telefonisch)/ Bevestigingsemail en Herinneringsemail

  • Gegevens: NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer.
  • Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst
  • Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Financiële Administratie

  • Gegevens: NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer, Geboortedatum,
  • Grondslag: Wettelijke verplichting
  • Bewaartermijn: 15 jaar volgens wet WBGO

Doeleinde: Facturatie

  • Gegevens: NAW-gegevens, E-mailadres, Geboortedatum,zorgverzekeringsnummer
    Gegevens die tijdens de dienst gegenereerd worden
  • Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst
  • Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Afhandelen klachten

  • Gegevens: NAW-gegevens, E-mailadres, Dossier-gegevens, Gegevens die tijdens de dienst gegenereerd worden, Gegevens die nodig zijn om de dienst te leveren.
  • Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst
  • Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Beheer van bestellingen

  • Gegevens: NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer, Leveringsadres, Factuuradres.
  • Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst
  • Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinden.

Marketing

Doeleinde: Nieuwsbrief

  • Gegevens: Naam, E-mailadres
  • Grondslag: Gerechtvaardigd belang
  • Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Social marketing

  • Gegevens: NAW-gegevens, E-mailadres, Telefoonnummer, Bestelgeschiedenis.
  • Grondslag: Gerechtvaardigd belang
  • Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Website:

Doeleinde: Website Analytics

  • Gegevens: Surfgedrag en Locatie.
  • Grondslag: Gerechtvaardigd belang
  • Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Doeleinde: Account aanbieden

  • Gegevens: NAW-gegevens, Emailadres, Inhoud van het bericht.
  • Grondslag: Uitvoering van de overeenkomst
  • Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Gezondheid:

  • Alleen medische gegevens die nodig zijn om de dienst veilig uit te kunnen voeren. Gegevens die nodig zijn om de dienst te leveren, Gegevens die tijdens de dienst gegenereerd worden.
  • Grondslag: Ondubbelzinnige toestemming
  • Bewaartermijn: 15 jaar volgens wet WBGO

 

 

Ras;

  • Grondslag: Ondubbelzinnige toestemming
  • Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

Hoe lang bewaart Senszi uw gegevens?

Wij zullen uw gegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk is voor de in deze privacy verklaring beschreven doeleinden, tenzij dat nodig is op grond van een wettelijke verplichting. Voor het bewaren van uw medische gegevens hanteren wij de wettelijke bewaartermijn van 15 jaar uit de Wet op de geneeskundige behandelovereenkomst. Naast de WGBO houden we indien nodig ook rekening met bewaartermijnen die voortvloeien uit andere wetgeving.

Delen van persoonsgegevens aan derden

Senszi verkoopt uw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkingsovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Senszi blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Nieuwsbrief

We houden u graag op de hoogte van onze producten en diensten in de vorm van onze nieuwsbrief. Indien u interesse heeft geeft u hiervoor toestemming tijdens uw intakegesprek. Heeft u toestemming gegeven en wilt u na enige tijd liever geen persoonlijke aanbiedingen of behandelinformatie meer ontvangen is dat uiteraard geen probleem. Onderaan elke nieuwsbrief wordt een afmeld-link weergegeven waarmee u zich direct kun afmelden.

Uw rechten

Onder de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming beschikt u over een aantal rechten met betrekking tot uw gegevens en de verwerking ervan. U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Senszi en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt uw verzoek tot inzage, wijziging, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@senszi.nl  Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek .

Websitebezoek

Op onze website www.senszi.nl worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder de datum/tijdstip waarop u de website van bezoekt. Daarnaast wordt uw gedrag vastgelegd van klikken/bezoeken van verschillende pagina’s binnen onze website. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag. Wij gebruiken deze informatie om de werking van de website te verbeteren en pagina’s te optimaliseren. Deze gegevens worden zoveel mogelijk geanonimiseerd en worden niet verstrekt aan derden.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Senszi maakt geen gebruik van cookies.

 

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Senszi neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Senszi maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via info@senszi.nl

 

Klacht indienen bij de Autoriteit persoonsgegevens

Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over de wijze waarop wij met uw gegevens omgaan, dan kunt u een klacht hierover indienen bij de Autoriteit persoonsgegevens. De contactgegevens van de Autoriteit persoonsgegevens vindt u hier: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/privacyrechten/klacht-over-gebruik-persoonsgegevens

Wijzigingen in deze privacy- en cookieverklaring

Wij behouden ons het recht voor om deze privacy verklaring aan te passen. Deze wijzigingen zullen via onze praktijkwebsite bekend worden gemaakt. Wij raden u daarom aan om deze verklaring regelmatig te raadplegen, zodat u van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

 

Onze contactgegevens
Heeft u nog vragen of opmerkingen na het lezen van deze privacy verklaring? Dan kunt u hiervoor contact met ons opnemen via de onderstaande contactgegevens:

Senszi salon voor huidverbetering & medisch pedicure
Burg.Hoogenboomstraat 3A
2675 TD Honselersdijk
Tel: 06 135 66 335
Email: info@senszi.nl
Contactpersoon; Marisca Prins

Welkom

Welkom bij Senszi

Wekom op onze site.
Mocht u vragen hebben, een bestelling willen plaatsen of een afspraak maken, bel of mail dan gerust. (zie contact)

Wij verwelkomen u graag in onze unieke locatie

Veel kijk en lees plezier, Marisca Prins

 

 

Senszi
schoonheidssalon & medisch pedicure

Burg. Hoogenboomstraat 3 A
2675 TD Honselersdijk

Tel. 06 13 56 63 35
E-mail: info@senszi.nl