12 WEEKS TO WOW

 

Voor wie is dit geschikt? 

Voor elke huid die verbeterd moet worden! Of het nou gaat om pigment, littekens, acne, anti-ageing of roodheid. Zelfs voor de gevoelige huid zijn er speciale peelings die deze huid ondersteunen. 

 

Hoe beginnen we? 

Met een goede voorbereiding! Door 2 weken van te voren een patch test te doen checken we of de behandeling veilig kunnen doen zonder reactie. Hierbij sluiten we dus een allergische reactie uit. Wij nemen een uitgebreide anamnese en huidanalyse bij je af  waarna we dit bij de intake gaan bespreken. Alles wat we doen en bespreken komt in jouw Skin paspoort. Bij de kuur zijn producten inbegrepen waarmee je thuis jouw huid kunt voorbereiden op de peelings. Hiermee bouwen we een weerstand op zodat we het maximale uit de huid kunnen halen.  

 

De peelings 

Na 2 weken voorbereiden gaan we beginnen met peelen. Elke 10-14 dagen gaan wij jouw huid versnelt vernieuwen en dat in 6 behandelingen van 60 minuten. Hierbij gaan we in lagen te werk en kunnen er meerdere verschillende peelings aangebracht worden afhankelijk van de klachten en wensen. 

 

Downtime 

De huid gaat zich versneld vernieuwen en zal daarom soms wat gaan schilferen of vervellen. Dit duurt meestal 2 tot maximaal 5 dagen. 

 

Resultaat 

De huid zal er egaal uit zien, gehydrateerd en heeft een mooie natural glow. Na de 12 weeks to WOW zullen we een evaluatie gesprek hebben met nog een scan. Hierbij kunnen de resultaten bespreken maar ook naast elkaar zetten. De foto’s krijg je uiteraard toe gemaild. 

€ 669,00

inclusief 
- intake
- anamnese
- skin paspoort  
- patch test 
- 6x peelings
- dagverzorging om de huid voor te bereiden
- nachtverzorging om de huid voor te bereiden 
- gratis reinigingsproduct
- post treatment samples
- evaluatie

 

Wil je weten of deze kuur geschikt is voor jouw huid?

Voel je van harte welkom om een afspraak te maken voor de Meet & Treat behandeling. 
Tijdens deze afspraak kijken we samen of de kuur past bij jouw huidtype.

De Meet & Treat bestaat uit:
- huidanalyse
- intake gesprek /  het bespreken van jouw wensen
- uitleg over de werking van een peeling
(wat is het precies, welk reacties kan je van de huid verwachten)
- uitleg over onze aanpak
- behandeling van 30 min.
- patch test
- het opstellen van een persoonlijk behandelplan

Duur 90 min. €48,00