HUIDVERBETERING

Heb je last van acne, vroegtijdige veroudering, pigment, couperose , of een gevoelige huid? Wil je werken aan een betere conditie van je huid? Dan kijken we samen met jou welke behandeling gericht op huidverbetering het meest geschikt voor je is. Er is de afgelopen jaren veel onderzoek gedaan naar de invloed van onze leefstijl op de conditie van de huid. Ook medicijngebruik, hormonale veranderingen, het doormaken van bepaalde ziektes, of stress kunnen van invloed zijn op de conditie van onze huid.

Bij het opstellen van een behandelplan komen al deze onderwerpen uitgebreid aan bod. Waar mogelijk geven wij advies over aanpassingen in je leefstijl. Voor verbetering van je huid wordt gewerkt met producten van REVIDERM, SKEYNDOR en DECAAR

DoMFTz S

VERWENNEN & ONTSPANNEN

Als het puur gaat om een oppepper voor je huid, om aandacht en lekker verwend worden, bieden wij een waaier aan heerlijke behandelingen die jou en je huid laten stralen.

De inhoud van de behandeling wordt afgestemd op jouw huidtype en jouw behoefte aan comfort. Wij verzorgen je huid met serums, essentiële oliën, speciale maskers en crèmes van DARPHIN.

 

Essentieel in onze keuze voor Darphin is de unieke aromatherapie: geurige, weldadige, diep in de huid doordringende oliën met een intens krachtige werking. In nauwkeurig uitgebalanceerde samenstellingen voor ieder huidtype. ‘Huidfluisteraars’ noemen wij hen wel, de makers van Darphin.

Senszi ontspanning

Mooi heeft heel veel kleuren

Wij geven je de jouwe

 

MAKE UP

Goed verzorgd op een gewone dag. Schitteren onder de avondsterren. Stralen als bruid. Mooi heeft heel veel kleuren. Wij geven je de jouwe. Eenmalig, of met een uitgebreid arrangement, waarin we stap voor stap toewerken naar de presentatie van jou op je allermooist.

Wij verzorgen je make-up met de producten van REVIDERM. Make-up die dankzij het toevoegen van zuivere mineralen ook een verzorgende en huid verbeterende werking heeft.

1puO1N1A