REVIDERM
De producten van Reviderm zijn het resultaat van serieus wetenschappelijk onderzoek naar huidverbetering met behulp van biologische anti-allergene werkzame stoffen die volledig veilig zijn voor mens en natuur en het zelf herstellend vermogen van de huid activeren. Ontwikkeld met respect voor alle leven.

 

SKEYNDOR
SKEYNDOR heeft hoogwaardige producten voor huidverbetering ontwikkeld die direct zichtbaar resultaat geven zonder schadelijke gevolgen achteraf. Producten die wij inzetten als intense, positieve impuls voor het werken naar een optimale huidconditie. Veilig, pijnloos en volledig samengesteld uit natuurlijke grondstoffen.

 

DoMFTz S

 

DECAAR
Het motto van DECAAR is: mooi zijn met de kracht van de natuur. Waarbij ‘mooi’ staat voor jij zoals je bent, goed verzorgd met dat wat de natuur te bieden heeft. In de ontwikkeling van haar producten is DECAAR ook in het water gedoken om algen op te vissen. Met uiterst effectieve peeling producten als uitstekend resultaat!

 

DARPHIN
Essentieel in onze keuze voor Darphin is de unieke aromatherapie: geurige, weldadige, diep in de huid doordringende oliën met een intens krachtige werking. In nauwkeurig uitgebalanceerde samenstellingen voor ieder huidtype. ‘Huidfluisteraars’ noemen wij hen wel, de makers van Darphin.

Quote