Ieder mens heeft een eigen schoonheid. Die wordt zichtbaar als we lekker in ons vel zitten. Als we met aandacht voor onszelf zorgen. Als we doen wat goed voor ons is.

Wij geloven dat leefstijl van invloed is op hoe we ons voelen en hoe we eruit zien. Volgens ons is goede schoonheidsverzorging dan ook aanreiken wat jou goed doet. Wat jij nodig hebt om je mooi te voelen. Van de meest geschikte behandeling voor jouw huid, tot gerichte aandacht voor je leefstijl.

Daar gebruiken wij onze vakkennis voor. Behandelvormen en producten waar we echt in geloven: Oeroude kennis van moeder natuur gecombineerd met ultramoderne wetenschappelijke inzichten. Natuurlijke producten ontwikkeld voor duurzame huidverbetering en geproduceerd met respect voor alle leven. Maar het belangrijkste is de liefde voor ons vak. Het met hart en handen iets doen wat blij maakt.

Quote

MERKEN


Senszi werkt met producten die opgebouwd zijn uit natuurlijke ingrediënten. Samengesteld op basis van hoogwaardig wetenschappelijk onderzoek en gemaakt met respect voor mens en milieu. De werkzame stoffen in onze producten zijn afgestemd op de veranderingen die er de afgelopen jaren zoal waren in zowel onze leefstijl, als in onze leefomgeving: de lucht is minder zuiver geworden, we ervaren meer stress en de voedingswaarde van veel levensmiddelen is in veel gevallen ontoereikend om onze gezondheid voldoende op peil te houden.

Onze producten dragen maximaal bij aan het voeden, zuiveren, verbeteren en kalmeren van de huid.

Zelfs onze make-uplijn die niet alleen mooi maakt, maar dankzij de toepassing van zuivere mineralen ook een verzorgende en huid verbeterende werking heeft.

 

Lees meer over onze merken

Schermafbeelding 2019 07 20 om 23.08.38

MARISCA PRINS

Senszi is opgericht in 2008 door eigenaresse Marisca Prins (1989) Al op 9 jarige leeftijd wist Marisca dat ze schoonheidsspecialiste wilde worden. Ze wist het zo zeker dat zij op haar 11e jaar een gekregen behandelstoel midden in haar slaapkamer zette om vriendinnetjes te behandelen. Kinderhanden, doelgericht op weg naar haar latere professie. Vanuit een diepe wens het allerbeste van zichzelf aan anderen te geven.

Marisca volgde de opleiding tot specialiste in schoonheid bij instituut Dangremond in Den Haag, behaalde het diploma medisch pedicure, opende haar salon en ontwikkelde een geheel eigen visie op haar vak: Dat goede zorg voor schoonheid een manier van leven is waar zij vanuit haar vakgebied een belangrijke bijdrage in kan leveren.

Na jarenlange studie en praktijkervaring heeft zij zich met Senszi toegelegd op huidverbetering: Het zorgdragen voor een optimale huidconditie. Marisca woont samen met partner Rob, dochter Lois en zoon Damian in Naaldwijk. 

Senszi 25